Beste klant, op dit moment is het helaas niet mogelijk een nieuwe bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak!

Voordeel van complete woonkamer sets

Voordeel van complete woonkamer sets

U bent op zoek naar nieuwe meubels voor uw woonkamer, maar u weet niet goed hoe en waar u moet beginnen.

Op Social Media, zoals Instagram en Pinterest, ziet u overal prachtige gestileerde woon-, eet- en slaapkamers voorbijkomen. En dat wilt u ook graag.

Maar wat past er nu wel en niet goed bij elkaar en welke kleuren, vormen en stijlen kunt u beter wel of niet combineren? Voor de een is het dagelijkse kost en zo gepiept en voor de ander een groot lastig project wat voor het begonnen is al gedoemd is te mislukken.

Behoort u tot de laatste groep? Wees niet getreurd.

Tegenwoordig kunt u ook complete eetkamer- en woonkamer sets kopen. Zo past in de basis alles bij elkaar en hoeft u het alleen maar neer te zetten en natuurlijk leuk aan te kleden.

We beginnen in dit blog bij de woonkamersets.

Woonkamer set kiezen

Eigenlijk is het super makkelijk om op deze manier uw woonkamer te gaan inrichten.

U hoeft maar aan een paar dingen te denken. Bijvoorbeeld welke stijl u graag in uw woonkamer zou willen zien. Gaat u voor een warme, luxe uitstraling, of kiest u liever voor een meer tijdloze variant? En hoe gaat de zithoek gebruikt worden? Moet deze een beetje stevig en robuust zijn omdat er kinderen op spelen of kiest u voor lekker ontspannen na een lange dag werken met vooral luxe en comfort.

Hoeveel ruimte heeft u in uw woonkamer?

Het belangrijkste bij het kiezen van een mooie set banken, eventueel gecombineerd met een fijne fauteuil, is dat u goed meet welke ruimte u beschikbaar heeft.

Bij wat minder ruimte kiest u voor een twee- of driezitsbank eventueel gecombineerd met een fijne fauteuil uit dezelfde serie en stof.

Heeft u wat meer ruimte dan kunt u bijvoorbeeld een twee- en driezitsbank plaatsen met een heerlijke bijpassende hocker. De hocker kunt u als voetenbankje gebruiken of als extra bijzettafeltje voor bijvoorbeeld de krant of uw afstandsbediening.

En zoals gezegd kunt u alles meteen in dezelfde stof of leersoort laten afwerken zodat het allemaal meteen perfect bij elkaar past.

Bijpassende salontafel

Vaak wordt er bij deze sets ook een bijpassende salontafel aangeboden, die u kunt laten afwerken met een mooi onderstel naar keuze.

Kiest u voor een robuuste X- of U-poot of gaat u voor de iets elegantere Matrixpoot?

Kasten en TV-meubel

Het is het mooiste als u ook uw kasten en TV-meubel uit dezelfde serie of bij dezelfde woonwinkel kunt kopen.

Kies bijvoorbeeld voor een mooie industriële vitrine- en/of boekenkast en in dezelfde stijl het dressoir en TV-meubel. Het voordeel is dat alles op hetzelfde moment geleverd zal worden en u uiteindelijk niet met kleurverschillen en stijlafwijkingen zit.

Accessoires maken het af

Tenslotte maakt u uw woonkamer, die nu bestaat uit een prachtige zithoek, een bijpassende salontafel, een kastencombinatie naar keuze en een TV-meubel, helemaal af met prachtige accessoires.

Foto’s zijn altijd goed, maar plaats er niet te veel. Planten en bloemen zorgen voor een fris en kleurrijk geheel en kunnen in verschillende formaten en met verschillende potten gebruikt worden. Ook hierin zijn er vaak gehele pottensets verkrijgbaar in verschillende formaten zodat ook hier alles perfect bij elkaar past.

Het wordt vast prachtig en veel plezier met uitzoeken!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}