25% korting op alles! + tijdelijk 5% met code '5PROCENT'

Meubelstoffen

Onderstaand een overzicht van de verschillende soorten stof/microleder waarmee onze meubels bekleed kunnen worden. Elke stof kan op elke meubel. Wilt u de stof echt aanvoelen dan kunt u langs komen in de showroom (maandag t/m vrijdag) of stofstalenboek bestellen.

Monolith

De Monolith is een waterafstotende velours stof. Door de afwerking blijft vloeistof op de stof liggen in plaats van dat het er direct in trekt, waarna u dit eenvoudig met een doekje kunt wegvegen. Dit type stof wordt gekenmerkt door haar mooie glans en luxe uitstraling.

Onze kleuren

Monolith 15
Monolith 37
Nieuw
Monolith 38
Nieuw
Monolith 48
Monolith 59
Monolith 61
Nieuw
Monolith 76
Monolith 77
Monolith 95

Matt Velvet

De Matt Velvet is een waterafstotende velours stof. Door de afwerking blijft vloeistof op de stof liggen in plaats van dat het er direct in trekt, waarna u dit eenvoudig met een doekje kunt wegvegen. Dit type stof is vergelijkbaar met de Monolith, maar dan met een matte effect (zonder glans).

Onze kleuren

Matt Velvet 09
Matt Velvet 38
Matt Velvet 93

Solid

De Solid is een waterafstotende stof met 'soft touch' label.

Onze kleuren

Solid 39
Solid 11
Solid 89

Grace

Grace is een van gerecycled polyester gemaakte stof. Deze bestaat uit verschillende kleurtinten en is waterafstotend. Qua uitstraling heeft deze stof een zogenaamde 'linnenlook'.

Onze kleuren

Grace 92
Grace 99
Grace 38

Letto

De Letto is een gemakkelijk schoon te houden en waterafstotende stof. Deze is tevens specifiek huisdiervriendelijk, dat houdt in dat deze stof niet gevoelig is voor halen en krassen.

Onze kleuren

Letto 38
Letto 11
Letto 92
Letto 99

Loris

De Loris is een stofsoort met een 'natuurlijke look'.

Onze kleuren

Loris 5
Loris 16
Loris 38
Loris 75
Loris 97

Diosa

De Diosa is een stof met 'easy to clean' label. Dit houdt in dat deze stof een coating heeft die ervoor zorgt dat het vuil er niet in trekt. Daarnaast kunnen vlekken eenvoudig worden schoongemaakt met behulp van water en groene zeep.

Onze kleuren

Diosa 16
Diosa 45
Diosa 77
Diosa 1

Solar

Solar staat bekend als huisdiervriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Door de Easy Clean Technology is vuil eenvoudig te verwijderen met behulp van water en eventueel een beetje zeep. Ketchup, koffie of zelfs penstrepen kunnen eenvoudig worden weggewerkt zonder dat u hier iets van terugziet.

Onze kleuren

Solar 37
Solar 38
Solar 96
Solar 45
Solar 99

Palacio

Palacio heeft een beschermlaag die bescherming biedt tegen snel absorberende vloeistoffen, waardoor schoonmaken een peulenschil is. Deze stof heeft twee kleurtinten in een stoflaag, wat uw meubel een stijlvolle uitstraling geeft.

Onze kleuren

Palacio 06
Palacio 92

Milos

Milos heeft een beschermlaag die bescherming biedt tegen snel absorberende vloeistoffen, waardoor schoonmaken een peulenschil is. Milos heeft het zogenaamde ‘soft touch’ kenmerk, wat aangeeft dat dit een extra zacht aanvoelende meubelstof betreft.

Onze kleuren

Milos 20
Milos 73
Milos 76
Milos 98
Roger Hoekbank - Monet 90

Monet

Monet is een stofsoort met een zogenaamd ‘multicolor effect’, wat inhoudt dat een stofkleur uit meerdere kleurtinten bestaat.

Onze kleuren

Monet 34
Monet 90
Monet 95
Monet 29

Town

Town is een kunstleder soort dat gebruik maakt van nieuwe ‘ePU Advanced Technology’. Hierdoor trekt vloeistof net als bij de stoffen niet direct in het materiaal, maar is het eenvoudig weg te vegen.

Onze kleuren

Town 23
Town 26
Town 98
Town 99
Jamie 2,5 zitsbank - Preston 38

Preston

Preston heeft een iets lichtere tint ten opzichte van de Town.

Onze kleuren

Preston 24
Preston 38
Preston 96
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}