Beste klant, op dit moment is het helaas niet mogelijk een nieuwe bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak!

Meubelstoffen

Onderstaand een overzicht van de verschillende soorten stof/microleder waarmee onze meubels bekleed kunnen worden. Elke stof kan op elke meubel. Wilt u de stof echt aanvoelen dan kunt u langs komen in de showroom (maandag t/m vrijdag) of stofstalenboek bestellen.

Bekijk stofsoorten

Monolith

De Monolith is een waterafstotende velours stof. Door de afwerking blijft vloeistof op de stof liggen in plaats van dat het er direct in trekt, waarna u dit eenvoudig met een doekje kunt wegvegen. Dit type stof wordt gekenmerkt door haar mooie glans en luxe uitstraling. Qua pilling resistance valt de stof in klasse 5 (zeer kleine kans op pilling).

 • Icoon Water repellent

Onze kleuren

Monolith 15
Nieuw
Monolith 37
Monolith 38
Monolith 48
Nieuw
Monolith 59
Nieuw
Monolith 61
Nieuw
Monolith 76
Monolith 77
Monolith 95

Matt Velvet

De Matt Velvet is een waterafstotende velours stof. Door de afwerking blijft vloeistof op de stof liggen in plaats van dat het er direct in trekt, waarna u dit eenvoudig met een doekje kunt wegvegen. Dit type stof is vergelijkbaar met de Monolith, maar dan met een matte effect (zonder glans). Qua pilling resistance valt de stof in klasse 5 (zeer kleine kans op pilling).

 • Icoon Water repellent

Onze kleuren

Nieuw
Matt Velvet 09
Nieuw
Matt Velvet 38
Nieuw
Matt Velvet 93

Solid

De Solid is een waterafstotende stof met 'soft touch' label. Qua pilling resistance valt de stof in klasse 4-5 (zeer kleine kans op pilling).

 • Icoon Water repellent

Onze kleuren

Nieuw
Solid 39
Nieuw
Solid 11
Nieuw
Solid 89

Grace

Grace is een van gerecycled polyester gemaakte stof. Deze bestaat uit verschillende kleurtinten en is waterafstotend. Qua uitstraling heeft deze stof een zogenaamde 'linnenlook'. Qua pilling resistance valt de stof in klasse 4 (kleine kans op pilling).

 • Icoon Easy Clean
 • Icoon Recycled polyester

Onze kleuren

Nieuw
Grace 92
Nieuw
Grace 99
Nieuw
Grace 38

Letto

De Letto is een gemakkelijk schoon te houden en waterafstotende stof. Deze is tevens specifiek huisdiervriendelijk, dat houdt in dat deze stof niet gevoelig is voor halen en krassen. Qua pilling resistance valt de stof in klasse 4 (kleine kans op pilling).

 • Icoon Easy Clean
 • Icoon Pet friendly

Onze kleuren

Nieuw
Letto 38
Nieuw
Letto 11
Nieuw
Letto 92
Nieuw
Letto 99

Loris

De Loris is een stofsoort met een 'natuurlijke look'. Qua pilling resistance valt de stof in klasse 4 (kleine kans op pilling).

Onze kleuren

Nieuw
Loris 5
Nieuw
Loris 16
Nieuw
Loris 38
Nieuw
Loris 75
Nieuw
Loris 97

Diosa

De Diosa is een stof met 'easy to clean' label. Dit houdt in dat deze stof een coating heeft die ervoor zorgt dat het vuil er niet in trekt. Daarnaast kunnen vlekken eenvoudig worden schoongemaakt met behulp van water en groene zeep. Qua pilling resistance valt de stof in klasse 4 (kleine kans op pilling).

 • Icoon Easy Clean

Onze kleuren

Nieuw
Diosa 16
Nieuw
Diosa 45
Nieuw
Diosa 77
Nieuw
Diosa 1

Solar

Solar staat bekend als huisdiervriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Door de Easy Clean Technology is vuil eenvoudig te verwijderen met behulp van water en eventueel een beetje zeep. Ketchup, koffie of zelfs penstrepen kunnen eenvoudig worden weggewerkt zonder dat u hier iets van terugziet. Qua pilling resistance valt de stof in klasse 5 (zeer kleine kans op pilling).

 • Icoon Easy Clean
 • Icoon Pet friendly

Onze kleuren

Solar 37
Solar 38
Solar 45
Nieuw
Solar 96
Nieuw
Solar 99

Town

Town is een kunstleder soort dat gebruik maakt van nieuwe ‘ePU Advanced Technology’. Hierdoor trekt vloeistof net als bij de stoffen niet direct in het materiaal, maar is het eenvoudig weg te vegen.

 • Icoon Water repellent

Onze kleuren

Town 23
Town 26
Town 98
Town 99

Stofsoorten

Bekijk hier waarmee en waarvoor de stoffen zijn gemaakt.

Recycled polyester

Deze stof is gemaakt van gerecyclede plastic flesjes, maar voelt aan als een stevige meubelstof. Met 37 flesjes kan 1 meter stof geproduceerd worden. Deze stof is ook nog voorzien van de Easy clean coating die ervoor zorgt dat het vuil niet in de stof trekt. Stoffen van gerecycled plastic: Grace

Pet friendly

Deze stof heeft een speciale beschermende coating waardoor vlekken schoon te maken zijn met enkel water of groene zeep. Ook zorgt deze laag ervoor dat de haren van huisdieren niet door de stof dringen, maar erop blijven liggen waardoor deze makkelijk te verwijderen zijn. Stoffen die dier beschermend zijn: Letto, Solar

Water repellent

De stof heeft een waterafstotende coating welke ervoor zorgt dat vloeistof niet direct door de stof wordt opgenomen. De vloeistof blijft op de stof liggen en kan worden afgenomen met een droge doek of tissue. Stoffen die water afstotend zijn: Matt Velvet, Solid, Monolith, Town

Easy Clean

Deze stof heeft een coating die ervoor zorgt dat het vuil niet in de stof trekt. Vlekken kunnen makkelijk worden schoongemaakt met enkel water of groene zeep. Stoffen die makkelijk schoon te maken zijn: Grace, Letto, Solar, Diosa
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}