Showroom geopend (afspraak maken niet nodig). Kom gerust eens proefzitten!

Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Meubelleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons
Gemiddelde
8.4
Aantal beoordelingen
19
Raadt ons aan
89%
mat Raadt aan
Mooi product

Mooie lederen zwarte bank geleverd gekregen. Prima service met het in elkaar zetten, ging vlot. Cash afgehandeld. Enige smetje zijn de te dikke rugkussens maar die kan je zelf door wat “wol” uit te nemen verzachten/versmallen.

Noordwijkerhout - 31 may 2021
Hans GROENEWEGEN
Helaas de verkeerde bank gekregen qua lengte

Allemaal smoezen/uitvluchten. De site was niet in orde, ik bestelde een bank van 230 cm maar kreeg er een van 201 cm. Na een hoop gedoe wel een korting gehad maar heb er toch een vieze smaak van overgehouden

'S-GRAVENHAGE - 11 may 2021
Carla Raadt aan
Keurig

Alleszins keurig gegaan , duidelijk , netjes , alles opgeruimd en de oude bank netjes meegenomen

Delft - 07 may 2021
Ellen Raadt aan
Geweldige service

Bank ik keurig binnen de verwachte tijd geleverd. Super mooie bank. Heel tevreden over.

Drunen - 06 may 2021
Marijke Raadt aan
Prachtige bank

Geweldige mannen die hem kwamen bezorgen, zeer vriendelijk en ze namen karton en plastic mee.

Bladel - 04 may 2021
E Raadt aan
Mooi op tijd bezorgd

Ik had een slechte ervaring met de beddenleeuw Voor jullie neem ik mijn petje af alles volgens afspraak heel netjes

Haarlem - 03 may 2021
lenie Raadt aan
heel goed

vriendelijk personeel, Ben heel blij met m'n aankoop.

Tiel - 01 may 2021
Marcel Raadt aan
Prima prijs en kwaliteit

2 fauteuils gekocht die voldoen aan de verwachtingen. De kwaliteit en afwerking is prima in orde. De stoelen via internet gevonden en we hebben ze in de showroem bekeken. Ik kom alleen niet meer van de internet reclame af, per dag wordt ik via advertenties in facebook en andere sites vele keren gebombardeerd met het product dat ik al gekocht heb.

Aalsmeer - 29 april 2021
John Raadt aan
Heel goed

Ik zal meubelleeuw zeker aanraden bij familie en kennissen. Prima bedrijf!

Eindhoven - 03 april 2021
Pim Raadt aan
Goed

Geen gedoe.

Katwijk - 03 april 2021

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}