Beste klant, op dit moment is het helaas niet mogelijk een nieuwe bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak!

Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Meubelleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons
Gemiddelde
7.8
Aantal beoordelingen
44
Raadt ons aan
77%
Michael Raadt aan
Levering duurde ruim 6 weken langer

Stoelen waren ok maar de levertijd was vele malen langer dan voorspelt. Het waren maar eetkamer stoepen dus niets byzonders.

Hilversum - 02 december 2021
Kevin Schluter
Helaas niet heel goed, wel een fijne bank.

Bij aankoop een nette rondleiding en advies gekregen. De bank was in no-time besteld. Bij levering bleek de verkeerde stof te zijn geleverd. Uit coulance mocht de verkeerde bank tot levering van de juiste bank blijven staan. Er werd vervolgens gebeld voor een afspraak op een dag dat ik niet thuis kon zijn, afgesproken was dat er na 1 week opnieuw gebeld zou worden om met de nieuwe routes een afspraak in te plannen en toen bleef het stil. Onze bank hadden wij in April besteld... uiteindelijk is na veel bellen, nogmaals bellen en nogmaals bellen en uiteindelijk door zusterbedrijf Beddenleeuw te bellen gelukt om contact te krijgen en een afspraak te maken voor bezorging... een bezorging die vervolgens nog werd uitgesteld ivm geen routes, en hebben we 11 november onze bank mogen ontvangen. 6,5 maanden na bestelling!

Goor - 02 december 2021
Marion Raadt aan
Perfect!

Mooie kwaliteit eettafel, op tijd gekregen. De service was prima!

Rotterdam - 25 november 2021
Lenie Raadt aan
De twee uitersten van meubelleeuw.

Na heel lang wachten, veel bellen en het bijstellen van mijn verwachtingen, heb ik deze week na ruim 4 maanden mijn twee eetkamer stoelen ontvangen. EN WAT WAREN ZE PRACHTIG. Wat jammer dat zo'n kwaliteitsmeubel met zoveel tegenslag te maken kreeg. Als alles m.b.t. de levertijd goed was gegaan had dit bedrijf van mij wel 6 sterren gekregen. De verhouding prijs en kwaliteit is ver boven verwachting. Ik hoop dat alles rondom levering in de toekomst helemaal goed gaat komen. Dat verdient dit bedrijf.

Amsterdam - 21 november 2021
Coby
Zeer lange levertijd

10 weken levertijd werd 20 weken.

Loenen aan de Vecht - 24 october 2021
Kimberly
Zeer teleurstellend

Super enthousiast waren we in maart toen we onze mooie visgraat ovale tafel bestelden. De levertijd zou 6-10 weken duren. In juni verhuisden wij naar ons nieuwe huis, maar de tafel was nog niet binnen. Meubelleeuw opgebeld met de vraag wanneer wij de tafel konden verwachten. Ze kwamen erachter dat zij onze order niet hadden doorgezet en de tafel dus niet voor ons bij de leverancier besteld hadden. Ter compensatie werd er een leentafel bij ons geleverd en zouden wij opnieuw 6-8 weken op onze tafel moeten wachten. Na 10 weken nog steeds niks gehoord. Na de klantenservice weer moeilijk te pakken te krijgen, werd ons eindelijk verteld dat onze tafel de week erna binnen zou komen. Gebeld door de hen dat de enige optie voor levering die week donderdag zou zijn, en als dat voor ons niet ging werd het toch weer veel later. (Ze rijden nou eenmaal niet vaak naar Zeeland werd er toen gezegd.) De donderdagmiddag vrijgenomen want de tafel zouden wij ontvangen tussen 15.30 en 17.30. Vervolgens ontvingen bezorgden zij de tafel pas om 20:15!! Zonder dat wij op de hoogte waren gebracht dat het iets later zou worden. Al met al dus een zeer slechte ervaring met de service van Meubelleeuw.

Vlissingen - 20 october 2021
L.van Laanen Raadt aan
Prima service, monteurs mochten de verpakking niet meenemen.

Prima, al konden de monteurs eerst de schroeven voor de poten van de bank niet vinden. Deze zaten elders in de verpakking.

Molenhoek - 03 october 2021
Tatiana Raadt aan
Mooie zetel!

Minder lang gewacht op de levering dan verwacht, wat positief was! De zetel past perfect in onze living. We zijn zeer tevreden erover!

Antwerpen - 02 october 2021
Ronny Raadt aan
Alles ok

Goed op de hoogte gehouden dank u.

Geraardsbergen - 02 october 2021
Dick Raadt aan
Prima

Goed

Utrecht - 20 september 2021

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}