Openingsactie: 30% korting op alles!

Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Meubelleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons
Gemiddelde
8.6
Aantal beoordelingen
11
Raadt ons aan
90%
John Raadt aan
Heel goed

Ik zal meubelleeuw zeker aanraden bij familie en kennissen. Prima bedrijf!

Eindhoven - 03 april 2021
Pim Raadt aan
Goed

Geen gedoe.

Katwijk - 03 april 2021
Erica Raadt aan
Super snelle levering

Eerst stalen besteld om de kleur en stof uit te zoeken. Binnen 2 weken werd deze afgeleverd. Goede stevige bank en lekker ruim. Wij zijn er erg blij mee.

Nijverdal - 24 march 2021
Adem Raadt aan
Goed servicw

Klamtvriendelijk, goed service, snelle levering

Arnhem - 12 march 2021
Hans Raadt aan
Prachtige bank

Wij kochten de jax bank inklusief voetenbank in de actie. Wij zijn er erg blij mee. Werd sneller geleverd dan verwacht. dat mag ook wel eens gezegd worden

Bussum - 12 march 2021
Maud Kuenen
Niet bereikbaar

Ik heb de kleutenstaal op met de mevr aan de telefoon teruggestuurd. Heb bewijs van Postnl dat t door jullie ontvangen is op 25 feb 2021 Omdat jullie geen voorbeelden hadden staan in de showroom van de leer en stof kleur die ik wilde zien , en omdat degene die mee zou rijden corona heeft nu . Heb ik de staal teruggestuurd. Graag per omgaande de 14.95 euro terug storten op Nl65ingb0003439440 Tnv mjfm kuenen Te Eindhoven Ik heb vandaag weer 3-4 keer gebeld ,maar niemand neemt op . Mvg Maud kuenen

Eindhoven - 09 march 2021
Bert Raadt aan
Super

Heel fijn geholpen Netjes en keurig geleverd

Maastricht - 03 march 2021
Ivan Raadt aan
Topkwaliteit meubels voor mooie prijs

Ik heb een kast en een bank besteld omdat ik getriggerd was door de scherpe prijs. Kwaliteit is echt top en de bezorging ook. Echt een aanrader

Nijmegen - 13 october 2020
Maikel Johan Raadt aan
Heerlijke bank!

Echt een heerlijk bankstel om in te ploffen. Degelijk spul en gelukkig snel geleverd.

Panningen - 08 october 2020
Thom Raadt aan
Top!

Was al enige tijd op zoek naar een eikenhoutel tafel. Uiteindelijk bij Meubelleeuw terecht gekomen omdat ze simpelweg de beste prijs hadden. Bestellen ging eenvoudig en ik ben zeer tevreden met deze prachtige (eet)tafel. Zeker een aanrader

Amstelveen - 05 october 2020

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}