Diverse nieuwe luxe meubelstoffen en kleuren! Kom eens langs in onze showroom in Zaltbommel.

Reviews

Heeft u recent ook een bestelling bij Meubelleeuw gedaan? Wij stellen uw mening en beoordeling zeer op prijs!

Beoordeel ons
Gemiddelde
8.2
Aantal beoordelingen
35
Raadt ons aan
82%
Dick Raadt aan
Prima

Goed

Utrecht - 20 september 2021
marie
Veel te lang wachten.

Het was erg lang wachten., maar het resultaat is tot tevredenheid.

Heerewaarden - 20 september 2021
J. Raadt aan
Goede service

Mooie stoelen met stof naar keuze gekocht. Ik ben zeer tevreden.

Tilburg - 19 september 2021
Hetty Raadt aan
Onovertroffen!

Mijn bankjes heb ik via de webshop gekocht. Vriendelijke dames hebben mij geholpen met al de vragen die ik had. De stof die ik heb uitgezocht is fantastisch uitgevallen. En de bankjes komen prachtig tot hun recht in onze grote kamer. Daarbij zitten ze voortreffelijk! Ben er daarom erg blij mee! Ik kan daarom iedereen aanraden om eens een virtueel of een echt bezoek aan de Meubelleeuw te brengen!

Groningen - 16 september 2021
Maureen Raadt aan
Mooie bank voor een goede prijs

Ben blij met mijn nieuwe bank. Minder vond ik de bezorging en de klachtafhandeling ivm. veroorzaakte krassen op mijn vloer tijdens de 1e foutieve levering. Een tip. Kundige bezorgers in dienst nemen met de juiste gereedschap. Bank bevalt verder prima. Mooie kleur en kwaliteit.

Almere - 16 september 2021
Stefan Raadt aan
Goede bank

Prima bank en goede aflevering. Ook vriendelijke bezorgers.

Haarlem - 09 september 2021
Wilmy Raadt aan
Vriendelijke en zeer beleefde bezorgers die heel zorgvuldig met meubels omgaan en erg oplettend dat

Ben erg tevreden over de bank , zit prima , goede hogte , mooi materiaal en goede kwaliteit

Oss - 06 september 2021
Frank Raadt aan
Goede kwaliteit, lange wachttijd

Bij Meubelleeuw mijn eetkamertafel besteld. Na 14 wekend werd de tafel geleverd. (Waarschijnlijk een langere wachttijd vanwege corona.) Helaas bleek de verkeerde tafelpoot besteld te zijn en moest ik nogmaals 7 weken wachten op de juiste tafelpoot. Wel vriendelijk geholpen wanneer ik telefonisch contact op nam. Nu de tafel naar wens is ben ik er erg blij mee! Voor deze prijs een zeer goede kwaliteit. (Al kost het wat geduld)

Zaandam - 12 august 2021
H
Levertijd erg lang

19 mei een bank besteld, levertijd zou 8 tot 10 weken zijn. Bij navraag via de mail kon het ook wel 8 tot 12 weken kunnen worden. Nu bijna 12 weken verder, op mail geen antwoord en telefonisch werd me verteld dat het nog wel een week of 4 kan duren. Jammer dat er geen communicatie over is, nu al spijt dat ik bij meubelleeuw besteld heb.

Middelharnis - 12 august 2021
Sylvia Raadt aan
goede service

Vriendelijke service. Alleen nog even namailen ivm vertraging levering zou fijn zijn

Hoofddorp - 05 august 2021

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}