qOver ons - Meubelleeuw
Beste klant, op dit moment is het helaas niet mogelijk een nieuwe bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak!

Over ons

Eerste klas inrichting voor een eerlijke prijs

Het is bij Meubelleeuw onze missie om iedereen van een luxe, eersteklas inrichting te voorzien – maar wel tegen een eerlijke prijs. Dat motiveert ons om elke dag tot het uiterste te gaan voor onze klanten. Zo zijn we nauw betrokken bij alle facetten rond de productie van onze hoogwaardige meubels en hebben we onze eigen chauffeurs in dienst om ook de levering tot in de puntjes te verzorgen.  

Alles lokaal, wel zo duurzaam

Wij vinden dat er al genoeg over de wereld verscheept wordt. En vaak alleen maar omdat het goedkoper is, niet kwalitatief beter. Daarom zorgen wij dat al onze meubels lokaal worden geproduceerd. Dat is duurzaam, eerlijk én goed voor onze economie. Zo blijft elk dubbeltje dat u bij ons uitgeeft in Nederland en daar profiteren we allemaal weer van, denken wij. Bovendien zorgen wij door slimmer te zijn dat de onze prijzen laag blijven. 

Dit zijn uw voordelen van onze lokale productie: 

  • U betaalt altijd de beste prijs
  • U kunt uw meubels bij ons personaliseren 
  • We leveren snel, met onze eigen chauffeurs
  • Uw meubel wordt door onze chauffeurs gemonteerd – geen bouwpakket dus, waar u nog uren mee zoet bent 

Tamara en Pinar vertellen

Tamara en Pinar werken in onze showroom in Zaltbommel. Zij zien dagelijks hoe onze klanten verrast worden door het gevarieerde en kwalitatief hoogwaardige aanbod in onze showroom. 

Tamara: “We willen graag meubels van topkwaliteit beschikbaar maken voor de scherpste prijs. Het is geweldig om te zien dat dat lukt én dat we daar een heleboel mensen blij mee kunnen maken. De marges zijn bij veel woonwinkels erg ruim. Wij kunnen die marge flink verkleinen door onze processen slimmer in te richten en daar profiteert de klant van.”

Pinar vult aan: “Klopt. En de uitdaging is om voor die scherpe prijzen ook nog eens een uitstekende service te leveren. We werken elke dag hard om dat te realiseren. En om mensen van goed interieuradvies te voorzien, natuurlijk!”

Boxspring nodig? Beddenleeuw

Onder de naam Beddenleeuw verkopen wij boxsprings. Onder dezelfde voorwaarden: de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs, duurzaam en lokaal geproduceerd. 

Geleverd vanuit Zaltbommel

Bij Meubelleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit meubelen. Gewoon vanuit onze eigen fabriek te Zaltbommel. Zien we u binnenkort in de showroom?

Bekijk onze meubels
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}