Beste klant, op dit moment is het helaas niet mogelijk een nieuwe bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak!

Luxe boxsprings

Luxe boxsprings

Met de luxe boxsprings uit onze Luxury Line slaapt u nu ook thuis in alle weelde. De hoogwaardige materialen zorgen voor een heerlijke nachtrust.

De Luxury Line is bekleed met een luxe en zachte velours stof. Deze stoffen hebben het Easy Clean kenmerk waardoor u vlekken in een handomdraai kunt verwijderen.

Zo blijft uw bed er langer uitzien als nieuw. Als leuke bijkomstigheid worden de boxsprings gratis voorzien van 2 bijpassende hockers, kussens en een vierseizoenen dekbed met overtrek.

Hoe leuk is dat!

Maar even terug naar de basis, wat is nu eigenlijk een boxspring en waarom zou u überhaupt voor een boxspring kiezen?

Van origine zijn boxspring bedden, inmiddels afgekort tot boxsprings, hotelbedden en worden ze nog steeds veel in hotels gebruikt. Dit komt voornamelijk door het gemak bij het opmaken en omdat de kans op beschadigingen minimaal is.

Een boxspring betekent letterlijk vertaald een “bak met veren” of een onderstel op pootjes (box). In dit onderstel zitten springveren verwerkt, die over de hele breedte van het bed veerkracht bieden.

Door de combinatie van de gestoffeerde matrasdrager (de bedbodem) met het pocketveer matras, waarbij twee lagen vering met elkaar gecombineerd worden, krijgt het lichaam extra ondersteuning en zorgt dit voor een optimaal ligcomfort.

Voordelen van een boxspring

De vele voordelen zorgen ervoor dat de boxspring de laatste jaren een enorme opmars heeft gemaakt. Een boxspring is bijvoorbeeld een stuk hoger dan een traditioneel bed en zorgt daardoor dat u een stuk prettiger in- en uit kunt stappen.

Voor mensen die wat minder mobiel zijn, zwanger zijn of wat ouder beginnen te worden is de hogere instap ook een stuk praktischer. De hoogte van het bed maakt het verschonen en opmaken hiervan een stuk gemakkelijker omdat u gewoonweg minder diep hoeft te bukken.

Verder bestaat een boxspring voornamelijk uit matrassen met veren met veel open ruimte. Die open ruimte zorgt voor een perfecte ventilatie. Omdat mensen nogal zweten tijdens het slapen, is de ventilatie en vochtafvoer uitermate belangrijk zodat de matrassen ook fris en schoon blijven.

Bij standaard bedden zie je in de loop der tijd vochtplekken ontstaan die veroorzaakt worden door een beperkte ventilatie en slechte vochtafvoer.

Tenslotte doordat er minder druk op de matrassen van de bedbodem komt, is er veel minder sprake van slijtage of materiaalmoeheid. De kans op beschadigingen is ook minimaal. Dat zorgt ervoor dat uw bed een stuk langer mee kan. Het bed zelf gaat zeker ruim 20 jaar mee en wij adviseren u om na ongeveer 10 jaar de (top) matrassen te vervangen.

Soorten boxsprings

Boxsprings zijn verkrijgbaar in zowel een vaste vlakke uitvoering als in een verstelbare uitvoering. Die verstelbaarheid kan zowel handmatig als elektrisch worden gerealiseerd en ook daaruit kunt u kiezen bij deze lijn. Op een boxspring kan elk type matras gebruikt worden en wordt er vaak een voor iedereen persoonlijk aan te passen topper gebruikt. Bij de Luxury Line zitten alle extra’s zoals een heerlijke bamboe topper, een vierseizoenen dekbed met overtrek, Galaxy kussens en bijpassende hockers al compleet in de totaalprijs verwerkt. U heeft dan een prachtig totaalpakket en achteraf geen onverwachte extra kosten. Hieronder beschrijven wij kort de verschillende mogelijkheden die er in de Luxury Line te verkrijgen zijn.

Extra’s bij luxe boxsprings

Zoals eerder beschreven worden alle boxspringsets in de Luxury Line standaard geleverd met vele extra’s waardonder een luxe bamboe topdek matras. Deze heeft een dikte van ongeveer acht centimeter en is gemaakt van HR40 of Visco 40. De hoes is gemaakt van anti-allergisch, extra slijtvast bamboe materiaal en is wit van kleur.

De hockers worden met een luxe meubelstof gestoffeerd door onze fabriek in Nederland. Met een diepte van 40 centimeter en afgewerkt in dezelfde kleur als uw boxspring, kunnen de hockers prima gecombineerd worden met uw bed.

Een complete boxspringset in de Luxury Line is er al vanaf 1.499 euro dus naast kwalitatief hoogwaardig en zeer luxueus is een luxe boxspring set ook nog eens leuk betaalbaar

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}