Beste klant, op dit moment is het helaas niet mogelijk een nieuwe bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak!

Voordeel van een complete eetkamerset

Voordeel van een complete eetkamerset

Wat past er nu wel en niet goed bij elkaar en welke kleuren, vormen en stijlen kunt u beter wel of niet combineren? De ene persoon vindt het geweldig om alles bij elkaar te zoeken en de ander weet niet waar te beginnen.

Tegenwoordig kunt u complete eetkamersets kopen. Zo past in de basis alles bij elkaar en hoeft u het alleen maar neer te zetten en natuurlijk leuk aan te kleden.

Wij zetten de voordelen van een complete eetkamerset voor u op een rij

Goed omgaan met de ruimte

Zorg dat u eerst goed in kaart heeft welke ruimte u beschikbaar heeft voor uw complete eetkamer set.

Een ronde tafel neemt over het algemeen minder ruimte in en zo heeft u toch een apart plekje om te eten in een kleiner huis.

Heeft u meer dan genoeg ruimte? Ga dan voor een mooie, grote eettafel met bijpassende stoelen. Zo kunt u heerlijke etentjes houden met vrienden en familie en genieten van heerlijke maaltijden met goed gezelschap.

Welke stijl past bij u?

Het kan soms best lastig zijn een eettafel en eetkamerstoelen goed te combineren. Wat past er goed bij elkaar qua stijl en afmeting en past ook nog een goed in uw interieur?

Tijdloos interieur

Heeft u een meer tijdloos interieur dan kunt u voor een mooie tafel kiezen met een dubbele U-, X- of enkele matrixpoot. Een prachtige tijdloze eetkamerstoel met heerlijke leuningen past hier perfect bij.

Klassiek interieur

Is uw huis meer klassiek ingericht? Kies dan voor een mooie stijlvolle set. En heeft u al eens gedacht aan een eetbank aan één zijde van uw tafel in plaats van alleen stoelen? Dat geeft een mooi aanzicht en ziet er daarnaast ook heel erg gezellig uit!

Strak interieur

Een strak interieur kenmerkt zich vaak door strakke lijnen, vakkenkasten en meestal witte en rechte vlakken op de muren. Daar kunt u een mooie strakke eethoek bij kiezen.

Kies voor een witte stoel (als u het aandurft qua vlekken) of ga voor een donkere tint, natuurlijk net wat goed bij uw huidige stijl past.

Een houten tafel met strakke zwarte poot naar keuze maak het geheel helemaal af.

Welk materiaal voor stoelen?

Kiest u voor stof dan zijn er heel veel kleuren waar u uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een tint die goed past bij de meubelstof van uw bank en stem uw gordijnen hier weer op af. Zo kunt u met kleine aanpassingen uw eetkamer vernieuwen en helemaal op elkaar afstemmen.

Kiest u voor microleder dan is de keuze qua kleur minder groot, maar het gemak wel weer enorm. Dit materiaal is supermakkelijk schoon te maken en houden en dus heel prettig als u kleine kinderen of huisdieren heeft.

Welk materiaal voor de eettafel?

Een houten eettafel is altijd goed! Deze zijn er tegenwoordig in overvloed.

Strak en rechts langs de randen afgewerkt, golvend met de oorspronkelijke vorm van de boom waar deze uit gesneden is en afgewerkt met lak of olie?

Werk de tafel naar keuze af met een dubbele U-, X- of enkele matrixpoot. Net of u voor een meer strakke, klassieke of tijdloze stijl kiest.

Bijpassende stoelen

Het voordeel van een complete set is natuurlijk dat uw stoelen en tafel altijd perfect bij elkaar passen. Qua hoogte, breedte en stijl.

En zo gemakkelijk is dat is de praktijk niet.

Heeft u een mooie stoel gevonden, dan past deze qua breedte misschien niet tussen de poten van uw nieuwe tafel.

Of de hoogte klopt niet waardoor u of met uw benen klem zit, of u veel te laag zit wat ook echt niet prettig is.

Deze problemen zijn bij een complete eetkamer set al voor uw opgelost!

Waar uw uiteindelijk ook voor kiest, wij hopen dat u uiteindelijk blij bent met uw keuze voor complete eetkamerset. Zo kunt u genieten van heerlijke etentjes tijdens lange zomeravonden met uw vrienden en familie!

Tip: lees ook de voordelen van een complete woonkamer sets

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}